Tarotkaart Ster - uitleg door paragnosten
paragnostwijzer.nl / paragnosten / tarotkaart-vandaag-paragnosten / Ster /
   
  Tarotkaart van vandaag
     
 

Tarotkaart Ster

Tarotkaart van De Grote Arcana

Tarotkaart van Onderbewustzijn

Wanneer alle hoop verloren lijkt, verschijnt de Tarotkaart Ster om je aan te tonen dat niets verloren is behalve dan misschien je zicht op het pad naar verlichting. Door alle problemen kan je niet meer helder denken, zie je geen rooskleurige toekomst. En in de afwezigheid van dat zicht, zal de Tarotkaart Ster uw weg verlichten en u leiden. Het licht van de ster is een zacht stralende gloed die je verwarmt en comfort biedt, het licht van de ster zal u terug op het het rechte pad brengen. Zie het als een beschermengel die over u waakt.

De Tarotkaart Ster is de kaart van het geloof, voornamelijk in je eigen innerlijke kracht. Geloof in je eigen kunnen, geloof in een hogere macht die je kracht zal geven, geloof dat er goede gebeurtenissen op komst zijn en je dromen zullen uitkomen. Ban alle negatieve gedachten uit je geest.Als er dagen komen die gevuld zijn met problemen, hartzeer, werkloosheid of ziekte dan zal deze tarotkaart verlichting brengen door je te steunen in je zoektocht naar je innerlijke zelf en geloof in je eigen kunnen. Je hebt immers zelf de sleutel in handen om uit deze situatie uit te geraken. Als je gelooft dat je een job zal vinden of een partner, wanneer je oprecht gelooft dat je zal genezen, dan zal je innerlijke kracht je daar ook mee helpen.

De Tarotkaart Ster is een positieve kaart, weten dat iets je zal begeleiden in het leven zodat je op het goed pad blijft, een teken van hoop en inspiratie. In moeilijke tijden en donkere periodes, toont de ster dat er altijd een uitweg is, je hoeft je geen zorgen te maken, verlichting en vrijheid is in aantocht. Vertrouw in jezelf.

Zonder hoop op betere tijden, kom je nergens. Laat u door de Tarotkaart Ster inspireren, geloof in jezelf en betere tijden, er komt namelijk een tijd aan waarin uw dromen en verwachtingen zullen uitkomen.


Trek nu ook zelf de tarotkaartenTarotkaarten van de week

Zwaarden zeven
Wagenmenner
Zwaarden drie
Munten negen
Zwaarden vier
Hogepriesteres


 

 
   
 
gratis daghoroscoop
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid tal van voordelen
geniet van onze acties
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
 
 
  Paragnostwijzer.nl Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer